De nieuwe GoodWe ET 15-30 omvormerserie

Als eerste fabrikant in de markt biedt GoodWe hybride omvormers tot 30 kVA aan; we hebben het hier over de nieuwe ET-serie met een vermogen van 15-30 kVA.  Ze staan vanaf vandaag in de Memodo webshop. 

Lees alles over de nieuwste GoodWe omvormers in deze Memodo blog.

De GoodWe ET 15-30 serie is goed te combineren met een scala aan batterijmerken en capaciteiten, waaronder de GoodWe Lynx Home F.

In deze Memodo blog gaan we in op de volgende onderwerpen:

  • de nieuwe mogelijkheden van de GoodWe ET 15-30 serie omvormers;
  • de voordelen van de nieuwe serie;
  • de batterijcompatibiliteit.

Nieuwe mogelijkheden

De vereisten voor het PV-systeem worden steeds hoger door de toenemende opbrengst van PV-modules. De nieuwe GoodWe’s ET-omvormers kunnen efficiënt voldoen aan de behoeften van krachtige zonnedaken. Door de nieuwe mogelijkheden van back-up stroom, peak-saving (verlagen van pieken) en load management, bezorg je de klant optimale autonomie en lagere energiekosten. De ET-serie is te combineren met een scala aan batterijmerken- en capaciteiten, waaronder de GoodWe Lynx Home F. De omvormer is geschikt voor PV-systemen tot 45 kWp en brengt een geïntegreerd schakelapparaat voor back-up stroom.

Bij stroomuitval zijn de nieuwe hybride omvormers in staat om het hele huis van noodstroom te voorzien

De GoodWe hybride omvormers van de ET 15-30 kVA serie bestel je ​​in de Memodo webshop.

Alle voordelen netjes op een rij

De hoogste veiligheidsnormen

De nieuwe ET-serie kan door de ingebouwde DC-type II SPD de DC-zijde van de omvormer beschermen tegen blikseminslag; dat bespaart op de kosten van een extern apparaat. Daarnaast kan de nieuwe ET-serie met de IP66 beschermingsgraad ook nog eens goed tegen vocht.

Goed om te weten! De GoodWe-batterij heeft de hoge batterijveiligheidsnorm VDE-AR-E 2510-50.

Geoptimaliseerde energieautonomie

Met de 100% ongebalanceerde output kunnen belastingsverschillen in eigen verbruik en back-upmodi gecompenseerd worden. Het schakelvermogen op UPS-niveau zorgt voor de veiligheid van de stroomvoorziening en vermindert het risico op uitval van kritieke belastingen. Daarnaast hebben de nieuwe omvormers een breed batterijspanningsbereik (200-800V), een geïntegreerde dynamische vermogensexportlimiet en belasting bewaking.

Efficiënte en slimme bedrijfsvoering

De nieuwe ET-serie ondersteunt meerdere communicatieprotocollen voor smart home-integratie en biedt DRY-contact voor interactie met SG-Ready-warmtepompen, EV-laders van andere fabrikanten of andere grote ladingen.

Batterij compatibiliteit

De hybride ET omvormer 15-30 serie is compatibel met de GoodWe Lynx Home F Plus, GoodWe Lynx Home F,  BYD HVM/HVS en de Pylontech batterij. Goed nieuws: de GoodWe Lynx Home F Plus is een doorontwikkeling van de GoodWe Lynx Home F, maar zal dezelfde prijs hebben. Nieuw bij de GoodWe Lynx Home F Plus is dat een parallelle aansluiting van maximaal 8 accutorens (tot 131 kWh) mogelijk is. De oude GoodWe Lynx Home F-batterij kan daarentegen niet parallel worden aangesloten.

Je bestelt de nieuwe GoodWe Lynx Home F Plus-batterij (die vooral belangrijk is voor de GoodWe ET 15-30-serie) in de Memodo webshop. 

Wil je meer weten over de GoodWe Lynx Home F batterij? Lees dan deze Memodo blog.