Klant worden bij Memodo

Memodo is dé groothandel in duurzame energieproducten. Als kennispartner met een sterke focus op batterijopslag is Memodo toonaangevend in Nederland. Wist je dat je snel en gemakkelijk klant wordt om al jouw producten te bestellen in de webshop? Hoe je klant wordt en met ons kan samenwerken, lees je in deze blog.

Meld je hier aan als nieuwe klant bij Memodo.

Hoe word je klant bij Memodo?

Klant worden bij Memodo is heel eenvoudig. Je registreert je hier. Na invoering van jouw gegevens is de registratie voltooid. Na een succesvolle verificatie (binnen 24 uur) van jouw registratie ontvang je jouw toegangsgegevens en heb je volledige toegang tot de online webshop.

Let op dat je je alleen als zakelijke klant kunt aanmelden.

Klant worden bij Memodo was heel makkelijk; binnen een dag kon ik al beginnen met het bestellen van de producten.

                                                                                                                         Klant bij Memodo

Jouw voordelen als klant

Groot, groter, Memodo

Bij Memodo kun je terecht voor zonnepanelen, batterijopslag, laadpalen, onderconstructies en accessoires met de beste kwaliteit producten en een goede beschikbaarheid. In ons assortiment vind je producten van vele bekende fabrikanten.

Expertise zonne-energie

PV-kennis van A tot Z: Memodo ondersteunt je in je dagelijkse werk door het delen van technische merkonafhankelijke basiskennis, diepgaande expertise en advies over veiligheid, of (aankomende) wet- en regelgeving. Memodo is er voor iedereen met vragen voor, tijdens en na de klus. In  onze webinars, praktische trainingen op locatie, de info- en productpagina’s, de Memodo blogs en de instructievideo’s leer je over allerlei onderwerpen.

Snelle levering

Snelheid, flexibiliteit, betrouwbaarheid en kwaliteit: dat biedt Memodo door rechtstreekse leveringen uit de magazijnen in Nederland en Duitsland. Bekijk hier de verzendopties in binnen- en buitenland.

Memodo heeft mij erg goed geholpen! Ze kwamen goed hun afspraken na qua levering van mijn producten en geven ook aan als een product niet leverbaar is, daar houd ik van: transparantie.

                                                                                                                    Klant van Memodo

Wij zijn blij dat je er bent! Meld je hier aan als nieuwe klant bij Memodo.